Nopea valkosipulikastike

valkosipulikastike
Kuva
Jules Clancy

Helppo ja nopea valkosipulikastike syntyy vain minuuteissa. Herkulliseen seokseen tarvitaan purkki (2,5 dl) maustamatonta Naturell Crème Bonjour Cuisine -ruoanlaittofraichea ja tölkki Valkoliekki-valkosipulimurskaa. Sekoita Crème Bonjour ja valkosipulimurska keskenään ja taivaallinen kastike on valmis. Raikkaassa kastikkeessa on runsaasti valkosipulia ja se myös maistuu siinä. Jos haluat miedomman kastikkeen, annostele vähemmän valkosipulia. Nopeaa valkosipulikastiketta voi käyttää sellaisenaan perinteisten ruokien kastikkeena tai dippinä. Seos säilyy muutaman päivän jääkaapissa, ja sitä on hyvä sekoittaa ennen tarjoilua. Valkosipulin ystävät varmasti pitävät tästä erittäin mausteisesta kastikkeesta, jota voi vielä värittää ruohosipulilla.

Julkaistu lauantaina 23.4.2011 klo 9:59 Ruokaohjeet-luokassa.

Edellinen
Living in the Material World
Seuraava
Näin piirrät pääsiäispupun