Vaselin - osa 2

Samalla napin painalluksella vessan seinä avautui ja ulos astui valtavan kokoinen itämaisesti silkkisiin pussihousuihin pukeutunut yläosaton musta mies. Pullon henkeä muistuttanut järkälemäinen kuvatus kysyi yllättyneeltä opettajattarelta.

- Vaseliinilla vai ilman?

Täysin ymmällään tapahtuneesta nuori nainen sen kummempia miettimättä vastasi hieman värisevällä äänellä.

- Ilman, kiitos.

Välittömästi tämän jälkeen vessassa käynnistyi kiivas ja kiihkeä akti. Pitkän varvin jälkeen uupunut naisopettajamme tokeni vihdoin kokemuksestaan. Joka paikkaa aristi, ja nainen vannoi, ettei enää koskaan painaisi seinässä ollutta punaista nappia uudelleen. Vaan kävipä nyt kuitenkin muutaman viikon kuluttua niin ohraisesti, että nainen sattui horjahtamaan vessan lattialla ja siinä samassa tuli törmänneeksi päin punaista nappia. Taas vessan seinä avautui ja sama syvän etelän musta korsto astui ulos esittäen jo tutuksi tulleen kysymyksen.

- Vaseliinilla vai ilman?

Opettajatar oli jälleen aivan äimän käkenä, mutta kykeni sen verran järkevään ajatteluun, että ymmärsi tällä kertaa valita toisen vaihtoehdon. Näin nainen järkeili, ettei toimitus varmastikaan sattuisi niin paljon kuin edellisellä kerralla, ja niinpä hän vastasi.

- Vaseliinilla, kiitos.

Siinä samassa avautui toinenkin vessan seinä ja sieltä asteli jos mahdollista vielä suurempi mustanpuhuva könsikäs, joka valkoisia kiiltäviä hampaitaan vilkutellen esittäytyi silmät kiiluen.

- Hei, olen Vaselin!

Julkaistu sunnuntaina 23.6.2013 klo 9:42 avainsanalla vitsit.

Edellinen
Vaselin - osa 1
Seuraava
Koskenlaskija - osa 125