Tähän sarjaan en kyllästy koskaan

Moonlighting

Televisiosta tulee harvoin mitään katsomisen arvoista. Poikkeuksiakin toki on, ja yksi näistä on 1985 alkanut Konnankoukkuja kahdelle eli alkuperäisnimeltään Moonlighting. Käännös ei tee oikeutta sarjalle. Tämäkin nimitys on mennyt hieman poskelleen kuten niin monet muutkin yritelmät kääntää televisio-ohjelmien nimiä suomeksi.

Konnankoukkuja kahdelle on sarja ja kertomus Madelyn "Maddie" Hayesistä ja David Addisonista, jotka pyörittävät Blue Moon -yksityisetsivätoimistoa. Maddien roolin esittää upea Cybill Shepherd ja Davidinä häärii sittemmin maailmanmaineeseen noussut Bruce Willis. TV-sarjan ensimmäiset jaksot alkavat lupaavasti ja melko mielenkiinnottomasti. Vasta ajan kuluessa ja vähän pidemmälle päästäessä sarja alkaa toden teolla kiinnostaa. Pilottijakso antaa ymmärtää, että luvassa on jälleen yksi tusinatuotantona puserrettu poliisisarja, joita Hollywood tuottaa kolmetoista tusinaan.

Sarja kehittyy erinomaiseksi viihteeksi. Jakso toisensa perään on aina edellistä parempi ja loppua kohden luvassa on päätöntä crazy-komediaa parhaimmillaan. Tämä sarja jos mikä on yksi niitä harvoja televisioviihteen tuotoksia, joihin en yksinkertaisesti kyllästy koskaan. Jutut on pakko nähdä uudestaan ja uudestaan, niin se vain on.

Julkaistu perjantaina 24.3.2006 klo 20:00 Elokuvat-luokassa.

Edellinen
Kuluttajan asialla
Seuraava
Maskin takana