Rockway-musiikkikoulu

Musiikin opiskelu on netin ansiosta entistä helpompaa. Nykyaikainen musiikin harrastaja voi opetella soittamaan yleisimpiä rock-bändin soittimia, kuten kitaraa, bassoa ja rumpuja, itsenäisesti etäopiskellen. Rockway on Internetissä toimiva musiikkikoulu, joka tuottaa korkeatasoista opetusmateriaalia pääsääntöisesti laadukkaina videoina. Yksi video vastaa yhtä perinteistä oppituntia. Musiikkikoulu on maksullinen, mutta rekisteröityminen oppilaaksi on maksuton. Opiskeluaikaa voi ostaa muutamasta tunnista kokonaiseen lukuvuoteen. Päivän soitonopetus maksaa 5 euroa, kuukausi 20 ja puoli vuotta 99 euroa. Hinnat vaihtelevat tarjousten mukaan.

Rockway-musiikkikoulun opettajina ovat alan vakuuttavimmat ammattilaiset. Tunnetut nimet, kuten Ben Granfelt, Timo Tolonen ja Miri Miettinen, takaavat osaavan ja ammattitaitoisen opetuksen. Heidän ja monien muiden muusikoiden opastuksella perussoittimet tulevat tutuiksi ja matka musiikin monipuoliseen maailmaan voi alkaa. Varsinainen opiskelu nettikoulussa on helppoa ja vaivatonta. Esimerkiksi rumpujensoiton alkuun pääsee kolmostason kuudella oppitunnilla. Tästä onkin sitten helppo jatkaa toiselle tasolle, jossa on kaikkiaan 19 oppituntia. Korkeimmalla eli kolmannella tasolla oppitunteja kertyy jo 45. Rockwayn musiikinopetus netissä on uutta alalla eikä maailmallakaan vastaavanlaisia kouluja ole vielä monta. Monimuotoiset opetusmenetelmät lisääntyvät jatkuvasti, ja Internet on yksi varteenotettavimmista opetusvälineistä.

Julkaistu keskiviikkona 19.12.2007 klo 19:10 Sivustot-luokassa avainsanoilla harrastukset, Internet, musiikki ja opiskelu.

Edellinen
Huumoriterapiaa
Seuraava
Sanaleikkejä