Pikkujoulushow

Jarkko Tamminen
Kuva
Aki Rask

Pikkujoulukausi on parhaillaan käynnissä. Joulunalussesonki on käynnistänyt myös monet tapahtumat ja pikkujoulujuhlat vaikeasta koronatilanteesta huolimatta. Kulttuuritapahtumat ja monet riennot jäivät viime vuonna väliin eivätkä ne tänäkään vuonna ole vielä täysin palautuneet koronaan edeltävään aikaan. Suomen parhaimmistoon lukeutuva stand up -koomikko Jarkko Tamminen esiintyi eilen lauantaina Helsingissä hotelli Presidentin teatterisalissa, jossa lähes täydelle salille oli järjestetty hulvattoman hauska Pikkujoulushow taattuun Jarkko Tammisen tyyliin.

Yleisö sai makeat naurut parituntisen esityksen aikana. Lavalle asteli hengästyttävän nopeassa tahdissa lukuisat tutut suomalaiset kasvot. Julkkisten joukosta oli bongattavissa mm. Tarja Halonen, Sauli Niinistö, Matti Vanhanen, Ville Haapasalo, Paula Koivuniemi sekä tukuittain muita tunnettuja hahmoja Donald Trumpista Antti Tuiskuun. Lavashow oli imitointien lisäksi hauskojen sketsien ja viihdyttävän musiikin värittämä. Oivalliset vitsit naurattivat pikkujoulutunnelmaan virittäytynyttä yleisöä ja saivat äreimmänkin suomalaisen äijän hyvälle tuulelle.

Hotelli Presidentin teatterisali oli mainio esiintymispaikka, joskin sen löytäminen ensikertalaiselle tuotti vaikeuksia. Hotellin aulaan saavuttuaan yleisölle ei ollut minkäänlaista opastusta saliin, ja monet ehtivät jo kuormittaa hotellin vastaanottoa tiedustelemalla illan showpaikkaa. Jonkinlaista opastusta olisin minäkin toivonut. Itse sali sijaitsi melkoisen sokkeloisen kulkureitin päässä jossakin syvällä kellarikerroksessa. Fasiliteetit olivat yleisön määrään nähden aivan liian alimitoitetut, mutta kenellä nyt olisikaan ollut kiire ulos illan pakkaseen. Kaiken kaikkiaan ilta oli erinomaisen onnistunut ja siitä iso kiitos kuuluu näyttelijä-imitaattori Jarkko Tammiselle ja hänen aina niin taatulle showlleen.

Julkaistu sunnuntaina 28.11.2021 klo 12:04 avainsanalla huvit.

Edellinen
Harmitonta huvia vai ongelma
Seuraava
Puhdasta jännitystä: suositut livekasinopelit