Kevätliedellä

Pääsiäisen alla ilmestyi Lidl-päivittäistavarakauppaketjun uusi Liedellä-numero (1/2016). Ajankohtaan nähden lehti luonnollisesti keskittyy osin pääsiäisen ajan ruokiin, mutta löytyypä sivuilta kosolti muutakin mukavaa luettavaa. Aiheena ovat lisäksi kevään monet juhlat, kuten vappu ja koulujen valmistujaiset. Liedellä-lehdessä on jälleen tukuittain reseptejä sekä lyhyitä tietoiskuja, joista panin merkille ainakin mielenkiintoiset mämmivinkit. Luettavaakin tässä koko perheen julkaisussa on monipuolisesti. Yksi kiehtovimmista artikkeleista kertoo ruisleivän valmistuksesta leipomossa ja eräs iso aukeama puolestaan italialaisen keittiön tavaramerkistä eli pastasta.

Liedellä 1/2016

Liedellä-lehden isot ja värikkäät valokuvat antavat julkaisusta erittäin ammattimaisen mielikuvan. Lehden ulkoasuun on todella panostettu ja se on eittämättä vain eduksi Lidl-kaupalle. Valokuvat myös houkuttelevat kokeilemaan reseptejä, jotka saavat veden herahtamaan kielelle. Tämänkertaisessa numerossa on neljäkymmentä sivua, joista moni löytää itselleen luettavaa reseptien ja helppojen vinkkien muodossa. Lehden voi noutaa maksutta lähimmästä kaupasta. Nämä muutamat aiemmin ilmestyneet lehdet ovat osoittautuneet onnistuneiksi ja kiehtoviksi julkaisuiksi. Odotankin innolla jo seuraavaa kesäkuussa ilmestyvää numeroa.

Julkaistu tiistaina 12.4.2016 klo 17:28 Lehdet-luokassa avainsanalla ruoka.

Edellinen
Tekniikan historia 2/2016
Seuraava
Virkapukujen historiaa