Lidl-päivittäistavarakauppaketjun uusin Liedellä-asiakaslehti (4/2018) on ilmestynyt. Tuore numero käsittelee sesongin mukaan tietysti joulun ruokia ja herkkuja. Näyttävä ja värikäs lehti on jälleen täynnä upeita, suuria valokuvia houkuttelevan herkullisista antimista, joita jokainen toivoo saavansa joulupöytään. Maukkaiden jouluruokien valmistaminen saattaa kuulostaa työläältä ja sitä se muutamien ruokalajien kanssa varmasti onkin. Monet joulun ruuat tosin valmistuvat suhteellisen helposti, ja uusi Liedellä-lehti kertoo parhaimmat reseptit.
Liedellä-lehdestä löytyy monien makujen juhlaa. Joulukattauksesta löytyy kahden kerroksen leivonnaisia, poropyöryköitä, nyhtöporohöystöä, lohimoussea, pikapikkelöityä lanttusalaattia, aprikoositäytteinen kananpoika sekä jälkiruuaksi hieman tavanomaisesta luumukiisselistä poiketen juhlava glögivispipuuro. Mausteiset leivonnaiset on helppo pyöräyttää lehden resepteillä, joilla kotikokki loihtii pähkinäisen juustokakun, mokkaleivät, mustikkaiset joulupusut ja espressopaahtovanukkaat. Ruokaohjeiden lisäksi lehden sivuilta voi lukea asiantuntevia artikkeleita esimerkiksi erilaisista juureksista, jotka eittämättä kuuluvat joulupöytään. Tämänkertaisessa numerossa vieraillaan poronlihaa jalostavassa tuotantolaitoksessa ja tutustutaan uusiin tuotteisiin. Jouluun valmistautuva aviisi ei unohda heti perään alkavia välipäiviäkään, sillä lehdestä löytyy nippu herkullisia ruokaohjeita jouluruokien rippeille. Joulun Liedellä-lehdessä on 40 toinen toistaan maittavampaa sivua tulevalle juhlasesongille.