Blinivinkit

Olivia 2/2011

Laskiainen ajoittuu tänä keväänä maaliskuulle. Pääsiäiseen liittyvä laskiainen lienee saanut nimensä pääsiäisen aikaan laskeutumisesta, ja olipa nimen alkuperä mikä tahansa, tietää laskiainen pientä herkuttelua eri tavoin. Blinit kuuluvat laskiaiseen ja kevääseen. Pannukakkumaiset pikkupaistokset on helppo valmistaa kotikeittiössä, vaikka nykyään niitä saa sesongin mukaan valmiina kaupan kylmätiskistä. Naisten muotilehti Olivia (2/2011) esittelee uudessa numerossaan helpon bliniohjeen ja on koonnut listan blinien valmistuksen saloista. Keittiömestari Kari Pasonen neuvoo, miten ammattilaiset valmistavat blinejä. Vinkkien lisäksi lehden resepti listaa joukon kriittisiä vaiheita, joilla maukkaat herkut valmistuvat parhaiten. Kotikokkaajaa opastetaan mm. valitsemaan oikeanlainen paistinpannu ja sen oikea kuumentaminen. Ohjeissa paljastetaan myös, miten blineistä saadaan rapeita ja hapokkaan kuohkeita. Kuka tahansa voi seurata keittiömestarin ohjeita ja onnistua paistamaan ravintolatasoisia blinejä.

Julkaistu torstaina 20.1.2011 klo 20:30 Lehdet-luokassa avainsanalla ruoka.

Edellinen
HTML5-logo
Seuraava
Shanghai eilen ja tänään
Evästeiden käyttö

Käytän sivustollani evästeitä tarjotakseni parhaimman mahdollisen lukukokemuksen blogini lukijoille. Jos jatkat sivustoni käyttöä, oletan, että hyväksyt evästeiden käytön sivustollani.

Lisätietoja evästeiden käytöstä