Hotelli- ja ravintolamuseossa jaettiin kävijöille ilmaisia tuotenäytepakkauksia. Ulko-oven viereen oli kasattu erilaisia puuroaineksia ja hiutaleita. Helsingin Mylly tarjosi museovieraille näytteitä Myllärin-tuoteperheestä, ja tarjolla oli 4- ja 7-viljan hiutaleita sekä annospuuroja kahdessa eri maussa. Poimin mukaani jokaista laatua paketin ja täytin siten kauppakassini ilmaisilla näytteillä. Museokäynnistä oli siis iloa ja hyötyä. Neljän ja seitsemän viljan hiutaleista syntyy pienellä vaivalla maukas puuro ja muita herkullisia leivonnaisia, kuten ruokaisat leipätikut ja viljaisat teeleivät.
Viljahiutaleiden lisäksi mukaani lähti Myllärin Vireä -annospuuroja. Yhdessä pakkauksessa on neljä 50 gramman annospussia, joista syntyy mikroaaltouunissa Vireä-puuro kahdessa minuutissa. Näytepakkausten makuvalikoimassa oli valittavana vadelma-mustikka-kaura- ja omena-kaneli-kaura-sekoitukset. Vadelma-mustikka-puuroainekseen ei ole lisätty sokeria toisin kuin omena-kaneli-valmisteeseen. Puuron valmistaminen on erittäin helppoa. Pussin sisältö tyhjennetään lautaselle ja päälle lisätään kaksi desilitraa vettä. Ainekset sekoitetaan tasaiseksi ja kuumennetaan mikrossa pari minuuttia. Höyryävä puuro sekoitetaan tämän jälkeen vielä kertaalleen ja annetaan tekeytyä puoli minuuttia. Vireä-puuro on valmis. Vaikka herkkupuuron valmistaminen valmiista annospusseista onkin vaivatonta, syntyy pakkauksesta melkoisesti jätettä. Yhdessä pahvipakkauksessa on vain neljä annospussia eli vajaan viikon aamupuurot. Keittämisessä tarvitaan joka tapauksessa desilitran mittaa, joten puuroaineksetkin olisi voinut mitata samalla kertaa ja näin säästää pakkausmateriaalissa. Puuro sentään on maittavaa ja ennen kaikkea ravinteikasta.