Vedonlyönti

Pieni vanha nainen meni maan suurimpaan liikepankkiin mukanaan kassillinen rahaa. Hän vaati päästä pankinjohtajan puheille avatakseen talletustilin, koska hänellä oli paljon rahaa. Hetken emmittyään virkailija päästi naisen johtajan puheille. Kun johtaja kysyi talletuksen määrää, nainen vastasi 165 000 euroa ja kumosi laukkunsa sisällön johtajan pöydälle. Johtaja oli tietysti erittäin utelias, miten ihmeessä naiselle oli kertynyt niin paljon rahaa ja kysyikin:

Kuva
doctorwonder

- Kuinkas rouvalla on noin paljon rahaa?

- Teen vetoja, vastasi nainen.

- Minkälaisia vetoja?

- No, esimerkiksi lyön sinun kanssasi 25 000 eurosta vetoa että pallisi ovat littanat!

- Tuohan on aivan absurdi veto! huusi johtaja.

- No, suostutko vetoon, kysyi nainen.

- Varmasti. Lyön vetoa 25 000 eurosta, että pallini eivät todellakaan ole littanat!

- Hyvä on, mutta koska kyse on niin suurista rahoista, saanko tuoda huomenna kello 10 lakimieheni todistajaksi? kysyi nainen.

- Tottahan toki.

Yöllä johtaja oli hyvin hermostunut vedosta ja vietti pitkän tovin peilin edessä tutkien pallejaan. Hän tutki ne perin pohjin, etteivät ne vaan olleet littanat ja siten hän oli varma, että voittaa vedon. Seuraavana aamuna täsmälleen kello 10 pieni, vanha nainen ilmestyi pankinjohtajan huoneeseen lakimies mukanaan. Hän esitteli heidät toisilleen ja kertasi vielä vedon sisällön 25 000 euroa, mikäli pallit ovat littanat. Johtaja hyväksyi vedon ja niinpä nainen pyysi johtajaa riisumaan housunsa, jotta kaikki näkisivät kiistakappaleet. Pieni, vanha nainen tarkasteli hyvin läheltä sukukalleuksia ja pyysi, jos vielä saisi koskea niihin.

- No olkoon, sanoi johtaja, 25 000 euroa on niin paljon rahaa, että täytyyhän sinun olla aivan varma.

Juuri silloin johtaja huomasi naisen lakimiehen pamauttelevan päätään seinään. Johtaja ihmetteli:

- Mitä ihmettä sinun lakimiehesi tekee?

- Ei mitään erikoista, paitsi että löin juuri hänen kanssaan vetoa 100 000 eurosta siitä, että tänään kello 10 minulla on maan suurimman pankin pankinjohtajan pallit kädessäni!

Julkaistu tiistaina 18.10.2011 klo 18:29 avainsanalla vitsit.

Edellinen
Uudestisyntynyt Kluuvi
Seuraava
Maksukorttiprovisio