TOP 9 elektroniikkalahjat

Kuva
Mariakray

TOP 9 käytännölliset elektroniikkalahjat miehelle

Etsitkö sopivaa isänpäivälahjaa tai joululahjaa? Tai onko syntymäpäivälahjan hankkiminen miehelle ajankohtaista? Elektroniikkalahja on usein hyvä ja käytännöllinen lahja. Tästä artikkelista löydät yhdeksän lahjavinkkiä miehelle!

Toivotut ja tarpeelliset elektroniikkalahjat miehelle

Kun alat miettiä käytännöllistä elektroniikkalahjaa miehelle, mieleesi tulee ensimmäisenä todennäköisesti parranajokone. Jos miehellä kuitenkin on jo parranajokone tai hänellä ei ole tarvetta sille, täytyy lahjaidea löytää jostain muualta.

1. Parranajokoneen sijaan hiustenleikkuukone voisi olla tarpeellinen

Jos haluat hankkia lyhyttukkaiselle miehelle superkäytännöllisen lahjan, hiustenleikkuukone on todellakin sitä! Koneen avulla tukkaa voi lyhentää helposti kotona ja parturikäyntejä harventaa.

Laadukas hiustenleikkuukone säästää siis selvää rahaa ja on oivallinen lahja ulkonäöstään huolehtivalle miehelle. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta voit tilata esimerkiksi Remingtonin, Braunin tai BaBylissin kestävän hiustenleikkuukoneen.

2. Sähköhammasharja on erittäin käytännöllinen lahja

Parranajokone tai hiustenleikkuukone eivät ole ainoita elektroniikkalahjoja, joiden avulla mies voi huolehtia ulkonäöstään ja hygieniastaan. Uusi sähköhammasharja auttaa miestä pitämään hampaistaan hyvää huolta.

Suosittujen Braun Oral-B -sähköhammasharjojen rinnalle on noussut uusi, pidetty sähköhammasharjamallisto Philips Sonicare. Löydät nämä ja muut sähköhammasharjat Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta.

3. Kannettava varavirtalähde sopii matkailevalle miehelle

Kannettava varavirtalähde on erityisen hyödyllinen lahja, joka auttaa pitämään älypuhelimen ja muiden laitteiden akut ladattuina matkoilla tai kiireisinä päivinä. Kannettava varavirtalähde on hyvä lahja myös esimerkiksi metsästystä tai retkeilyä harrastavalle miehelle.

4. Tässä lahja miehelle, jolla on jo paljon elektroniikkaa

Jos miehellä on jo lähes kaikki kuviteltavissa olevat elektroniikkalaitteet kotonaan, voit hankkia laitteen, joka auttaa jo olemassa olevien laitteiden lataamisessa. Langaton latausalusta mahdollistaa älypuhelimen, kuulokkeiden ja muiden laitteiden lataamisen yhtäaikaisesti ilman johtoja. Latausalusta vähentää laitteisiin tarvittavien johtojen ja laturien määrää huomattavasti.

5. Sopivat lahjat terveydestään kiinnostuneelle miehelle

Mies, joka harrastaa aktiivisesti liikuntaa tai on muuten kiinnostunut terveydestään, pitää älykelloa tai aktiivisuusranneketta todennäköisesti hyvänä ja käytännöllisenä lahjana.

Älykello voi seurata terveyttä ja kuntoa, vastaanottaa ilmoituksia puhelimesta sekä tarjota käteviä toimintoja, kuten herätyskellon, kalenterimuistutukset ja sääennusteet. Älykello on hyvin monikäyttöinen laite, joka helpottaa arkea.

Aktiivisuusranneke on yleensä älykelloa edullisempi laite, jonka toiminnot keskittyvät enemmän terveyden ja kunnon seuraamiseen. Aktiivisuusranneke on toiminnoiltaan yksinkertaisempi ja siten myös helppokäyttöisempi.

6. Tee kuuntelusta miehelle helppoa langattomilla kuulokkeilla

Laadukkaat langattomat kuulokkeet tarjoavat hienon äänenlaadun ja mukavuuden musiikin ja ohjelmien kuunteluun, puheluihin tai pelaamiseen. Langattomat kuulokkeet ovat käytännöllinen lahja paitsi vapaa-aikaan, myös töihin. Langattomuuden ansiosta kuulokkeiden johto ei haittaa liikkumista etäpalaverin tai puhelun aikana.

7. Langaton hiiri tai näppäimistö ovat hyviä lahjoja sekä töihin että vapaa-aikaan

Laadukas ja ergonominen hiiri ja näppäimistö voivat tehdä tietokoneella työskentelystä tai pelaamisesta mukavampaa ja tehokkaampaa. Mikä parasta, langattomuus vähentää miehen tietokonepöydän johtosekamelskaa ja antaa mahdollisuuden siirtää näppäimistöä tai hiirtä helposti.

8. Tätä lahjaa et todennäköisesti tullut ajatelleeksi

Jos miehesi on kiinnostunut teknologiasta ja valokuvauksesta, kompakti drone voi tarjota hauskaa ajanvietettä ja mahdollisuuden luoviin kuviin ja videoihin. Jos mies tarvitsee ilmasta otettuja valokuvia työssään, dronesta on hyötyä myös töissä. Edullisimmillaan kameralla varustetun dronen voi hankkia Hobbyhall.fi-verkkokaupasta hieman yli sadalla eurolla.

9. Lahja kodin teknologiasta kiinnostuneelle miehelle

Jos mies on kiinnostunut kodin automaatiosta, älykäs termostaatti voi auttaa hallitsemaan kodin lämpötilaa ja säästämään energiaa. Elektronisen ohjelmoitavan termostaatin avulla kodin tai liiketilan lämpötilan säätäminen käy sujuvasti.

Kun olet valitsemassa sopivaa lahjaa miehelle, muista ottaa huomioon hänen kiinnostuksen kohteensa ja lahjan käyttötarkoitus. Hiustenleikkuukone, langattomat kuulokkeet ja muut tässä artikkelissa esitellyt lahjat löydät Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta.

Julkaistu maanantaina 18.9.2023 klo 1:54 avainsanalla shoppailu.

Edellinen
Karkkilan ruukkimuseo Senkka
Seuraava
Skrolli 3/2023