Tehokkuusasiantuntija

Mies tuli ravintolaan ja istui pöytään. Istuutuessaan hän sattui tönäisemään pöydälle katetun lusikan lattialle. Lähellä ollut tarjoilija korjasi tilanteen nopeasti ja otti taskustaan uuden lusikan ja asetti sen pöydälle. Asiakas kysyi ihmeissään: "Onko kaikilla tarjoilijoilla aina lusikka taskussaan?"

Kuva
cb www.audio-luci-store.it

Tarjoilija vastasi: "Kyllä, siitä saakka kun meillä kävi tehokkuusasiantuntija. Hän totesi, että kaksikymmentä prosenttia asiakkaistamme pudottaa lusikan lattialle. Pitämällä puhtaita lusikoita aina mukanamme säästämme lukuisia keittiössä käyntejä."

Asiakas söi ruokansa, maksoi ja huomautti tarjoilijalle: "Anteeksi tunkeilevaisuuteni, mutta oletteko huomanneet, että sepaluksestanne roikkuu lanka?"

Tarjoilija vastasi: "Kyllä. Meillä kaikilla on roikkunut siellä lanka siitä lähtien, kun tehokkuusasiantuntija kävi meillä. Hän näet totesi, että käytämme aivan liikaa aikaa vessassa käsien pesuun. Lanka on sidottu kalun ympärille. Kun on tarvis, sen saa esiin langasta vetämällä. Kun siihen ei tarvitse koskea sormin, ei tarvitse myöskään pestä käsiä."

Mies oli ällikällä lyöty ja jatkoi: "Hienolta kuulostaa, mutta miten saatte sen takaisin sisään?"

Tarjoilijalla oli kysymykseen valmis vastaus: "Muista en tiedä, mutta minä käytän lusikkaa..."

Julkaistu perjantaina 19.5.2017 klo 19:52 avainsanalla vitsit.

Edellinen
Ikonisia asusteita kirjallisuudesta
Seuraava
Keväthelteillä