Suomen Komediateatterin syksy

Vuonna 1995 perustetun Suomen Komediateatterin ohjelmistoon on kuulunut alusta saakka ajankohtaisia ilmiöitä ja yhteiskunnallisia aiheita käsittelevät revyyesitykset. Teatterin syksyn 2022 Huvituttaako Revyy tarjoileekin taas parhaat palat kaikesta: hauskimmat sketsit, kiinnostavimmat yhteiskunnalliset ilmiöt, taitavimman ensemblen sekä päräyttävimmät musiikkinumerot. Astuessasi sisään Peacockiin olet välittömästi osa tätä koko maailman kokoista sirkusta, jossa me kaikki pyöritään. Nyt jos koskaan on paras hetki lähteä parin tunnin lomalle omasta elämästä ja nauraa hetki yhdessä ajankohtaisille ja arkisille asioille.

Käsikirjoituksesta vastaa Niina Lahtinen kabinettiryhmänsä kanssa. Esityksen on ohjannut Anna Dahlman. Musiikista vastaa Katja Lappi liveorkestereineen ja koreografiasta Marko Keränen. Näyttämöllä nähdään Kiti Kokkonen, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Haza von Hertzen, Markku Haussila, Antti Lang, Petja Lähde ja Aleksi Seppänen. Huvituttaako Revyyn ensi-ilta on 20.10. klo 19. Muut esitykset nähdään 20.10.-10.12.2022 Peacock-näyttämöllä Helsingin Linnanmäellä. Mikäli teatterikäynnille ei juuri nyt löydy aikaa, voi vapaa-aikaansa viettää myös netissä. Mainion vaihtoehdon tarjoaa TonyBet, jossa aika kuluu kuin siivillä.

Syystervehdys perheen pienimmille!

Prinsessa Pikkuriikki
Kuva
Ansku Karlbom

Teatterin ohjelmistoon jo vuosien ajan kuuluneet korkeatasoiset lasten esitykset saavat jatkoa. Kun Peacockista Linnanmäellä tuli teatterin koti, oli heti selvää, että lastenteatteritoiminta vakiinnutetaan ympärivuotiseksi osaksi ohjelmistoa. Suomen Komediateatteri tarjoaa elämyksiä koko perheelle. Teatteri kannustaa etenkin lapsiyleisöä luovuuden ja oivallusten äärelle, iloa ja naurua unohtamatta. Keskeinen tavoite lastenkulttuuritarjonnan osalta on kotimaisten kantaesitysten luominen ja esittäminen.

Marraskuussa Pienelle Näyttämölle valmistuu jouluinen taikamaailma, kun ensi-iltansa saa Haltiatar ja Taikatonttuli -esitys. Kiti Kokkosen ja Ella Pyhällön käsikirjoittama hyvän mielen joulutarina tarjoaa iloisia yllätyksiä ja naurua koko perheelle. Näyttämöllä hurmaavat Ella Pyhältö ja Minna Kivelä. Esityksen suositusikäraja on kaksi vuotta ja kesto noin puoli tuntia.

Helmikuussa 2023 suosittu Prinsessa Pikkiriikki palaa Peacock-näyttämölle. Luvassa on 10 lisäesitystä lasten suosikkinäytelmästä, jossa saatetaan olla vahingossa tuhmia. Pikkiriikin lämminhenkisessä ja ilkikurisessa maailmassa yleisö pääsee osallistumaan esityksen kulkuun. Lapset saavat äänestää satukohtauksien alussa siitä, minkä sadun he haluavat nähdä. Jokainen esitys on siten taianomaisesti hieman erilainen.

Julkaistu perjantaina 7.10.2022 klo 18:21 avainsanalla teatteri.

Edellinen
Mitä kasinobonuksista tulee tietää
Seuraava
Kirjoittelua pelaamisesta