Seinäkalenteri 2009

Vuoden päättymiseen on aikaa enää kaksi kuukautta. Kaupat ovat lähettäneet joulutervehdyksiään jo hyvissä ajoin lokakuun puolella. Ensimmäiset joulukuvastot putosivat postiluukusta muutama viikko sitten. Vuoden viimeinen ja ehkäpä suurin kulutussesonki on alkamassa. Jos ei olekaan maisemat täällä eteläisessä Suomessa lunta tulvillaan, niin postiluukku ainakin tursuaa kaiken maailman mainoslehdykkää. Kaikkien viestien sanoma on: "Osta ja kuluta." Jouluna moni saakin kasan joululahjoja, joista osa on täysin hyödytöntä krääsää. Tällaiset rihkamalahjat ovat omiaan kuluttamaan vähiä luonnonvaroja, vaikka tuovatkin mukavasti kolehteja kauppiaan kassaan.

Seinäkalenteri 2009

Paras lahja taitaa kuitenkin olla itse valmistettu. Siinä on mukana aitoa viitseliäisyyttä, vaivannäköä ja välittämistä. Lahjan saajakin arvostaa enemmän kustomoitua lahjaa kuin tusinatuotantona valmistettua kitschiä. Olen valmistanut lahjan blogini lukijoille. Seinäkalenteri vuodelle 2009 on A4-kokoon suunnittelemani kuvakalenteri, jossa olen käyttänyt vuoden mittaan eri puolella Etelä-Suomea ottamiani valokuvia. Kalenteri on kätevässä PDF-muodossa ja ladattavissa maksutta DocStoc-arkistosta. Tulosta kalenteri väritulostimella laadukkaalle paperille ja saat iloa koko vuodeksi.

Creative Commons License

Jaan tätä kalenteria maksutta Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-Ei muutettuja teoksia 3.0 Muokkaamaton -lisenssillä.

Julkaistu lauantaina 1.11.2008 klo 20:07 avainsanoilla askartelu, harrastukset ja valokuvaus.

Edellinen
Perjantaipulma 44/2008
Seuraava
Trikolori