Nykytekniikkaa

Suomalainen kutsui japanilaisen ja amerikkalaisen liiketuttavansa kaupanteon päätteeksi supisuomalaiseen saunaan. Makkarat olivat valmiina odottamassa grillin lämpenemistä ja suomalainen suvi oli kauneimmillaan. Miehet istuivat lauteilla, kun yhtäkkiä japanilaisen suunnalta kuului pirinää. Toiset kaksi tuijottivat äimistyneenä, kun japanilainen nosti pelkän kämmenen korvalleen ja alkoi puhua. Sen loputtua japanilainen selitti: "Tämä on kotimaassani kehitettyä uutta tekniikkaa - sisäinen kännykkä kämmenessä, you know!"

Sauna
Kuva
Matti Mattila

Samalla hetkellä kuului amerikkalaisenkin suunnalta pirinää ja hänkin nosti toisen kätensä korvalleen ja toisen kasvojensa eteen. Puhuttuaan hetken hän selosti muille: "Tämä on minun kotimaani uutta tekniikkaa, näköpuhelin: toisessa kädessä kanssakeskustelijan kuva ja toisessa hänen äänensä."

Saunominen jatkui hiljaisuuden vallitessa ja suomalaista alkoi kismittämään toisten suoranainen leuhkiminen tekniikoillaan. Hän poistui hetkeksi pukuhuoneen puolelle miettimään, millä voisi toiset päihittää. Jonkin ajan kuluttua suomalainen tuli takaisin löylyhuoneeseen ja kääntyi selin toisiin päin ottaakseen vihdan lattialla olevasta vesiämpäristä. Toiset katsoivat suomalaisen takalistoa nolostuneina, ja amerikkalainen rykäisi kurkkuaan ja sanoi suomalaiselle, että tämän pakaroiden välissä oli jotain paperia. Suomalainen kääntyi katsomaan muka ällistyneenä ja lausahti: "Kas vain, minulle on tullut faksi!"

Julkaistu perjantaina 17.6.2016 klo 16:18 avainsanalla vitsit.

Edellinen
Biisin alkuperä
Seuraava
Puolipyörä Halfbike