Nopea talkkunavälipala

Kuva
Yhdysvaltojen maatalousministeriö

Talkkunasta ja jogurtista syntyy nopeasti maukas välipala. Herkulliseen annokseen tarvitaan vain yksi kahden desilitran jogurttipurkki ja pari-kolme ruokalusikallista talkkunajauhoa. Jogurtti voi olla maustettua ja rasvatonta, ja ehkä maustettu maitovalmiste saattaa olla jopa parempi vaihtoehto, sillä muutoin välipalasta voi muodostua kovin mauton. Litran jogurttipurkista riittää useammalla ruokailijalle tai jos syö yksin, niin useammalle päivälle. Huikopalan valmistus on helppoa. Mittaa astiaan kaksi desilitraa jogurttia ja ripottele sekaan muutama ruokalusikallinen talkkunajauhoa. Sekoita huolellisesti niin, että jauho sekoittuu tasaisesti jogurttiin. Nauti jääkaappikylmänä.

Julkaistu lauantaina 2.1.2016 klo 9:52 Ruokaohjeet-luokassa avainsanalla ruoka.

Edellinen
Rytmi
Seuraava
Salainen ovi