Lego R2-D2

Reilun viikon päästä eli neljäs toukokuuta on jälleen Tähtien sota -elokuvasaagaan liittyvä perinnepäitä May the 4th. Päivä ei ole valikoitunut sattumalta, vaikka tuntuukin erikoiselta valinnalta keskellä kevättä ja vieläpä toukokuun alussa. Päivämäärä viittaa tietysti filmeissä usein toistettuun mantraan: "May the Force be with You" eli "Olkoon Voima kanssasi". Tästä englanninkielisestä fraasista on myöhemmin muotoutunut toukokuun neljäs eli "May the Fourth", josta on siis tullut Star Wars -fanien oma päivä.

Jokavuotiseksi muodostunut perinnepäivä on jälleen tulossa. Päivä on luonnollisesti kaupallistunut kuinkas muuten. Monet merkkituotteet tuovat myyntiin uutuuksia vannoutuneille Tähtien sota -uskovaisille. Alun perin tanskalainen ja sittemmin globaali lelujätti Lego on valmistanut jo vuosia Tähtien sota -aiheisia rakentelutuotteitaan, jotka tuntuvat olevan suosiossa vuosikymmenestä toiseen. Tämän vuoden uutuustuote on suuri hehkutus ainakin kansainvälisten sivustojen perusteella. Kauppoihin on nimittäin vappuna tulossa 2 314 osan massiivinen koottava kaikkien tuntemasta R2-D2-droidihahmosta.

Lego R2-D2

Lego mainostaa uutta R2-D2-tuotettaan harvinaisena keräilykohteena. Toukokuun 2021 nerokas uutuusmalli pursuaa aitoja yksityiskohtia kuten sisäänvedettävä keskimmäinen jalka, pyörivä pää, avattavat ja ulosvedettävät etuluukut, periskooppi, jonka voi vetää ylös ja kääntää, ja Luke Skywalkerin valomiekka kätkettynä päässä olevaan lokeroon. Pienoismallin mukana on rakennettava jalusta, jossa on tietolaatta ja harvinainen Lucasfilmin 50-vuotista historiaa juhlistava Legopalikka. Tuote on osa Tähtien sota -pienoismallien keräilysarjaa ja se on suunnattu lähinnä aikuisille, Star Wars -faneille ja taitaville Lego-rakentajille. Korkeutta droidihahmolla on 31 senttiä ja leveyttäkin 20 senttiä. Uusi keräilykohde tulee myyntiin 1. toukokuuta, ja sen suositushinta on 199,95 euroa.

Julkaistu lauantaina 24.4.2021 klo 10:00 avainsanoilla askartelu, harrastukset, keräily ja pienoismallit.

Edellinen
Markkinoiden uusimmat kryptovaluutat
Seuraava
Reilu rautakauppias