Kilpa-ajo

Peräkylän papparainen ajeli hissuksiin vanhalla kunnon Ladallaan pitkin maantietä. Jonkin ajan kuluttua Lada teki tenän ja pakotti pappamiehen kurvaamaan tien poskeen. Kuskivaari jäi sitten siihen tien laitaan odottamaan ohikulkijaa siinä toivossa, että joku ystävällinen autoilija hinaisi hänet autoineen läheiselle huoltamolle. Kohtapuoliin paikalle osuikin sitten Porsche, joka pysähtyi papparaiskan viittilöidessä seisauksiin. Porschekuski pysähtyi ja kysyi vanhukselta, että mikä oli miehellä hätänä. Ladamies pyysi nuorta urheiluauton kuljettajaa hinaamaan hänet ja Ladan seuraavalle huoltoasemalle. Miehet sopivat, että pappa vilkuttaa Ladan valoja, kun ollaan lähellä huoltamoa.

Kotvan Porsche ajoi Lada hinauksessaan, kun ohi porhalsi hurjaa vauhtia komea Ferrari. Tämähän se sieppasi Porschemiestä, joka tässä vaiheessa oli tyystin unohtanut hinauksessa olleen Ladan. Porschehan ampaisi Ferrarin perään ja näin alkoi hurja kilpa-ajo. Papparainen Ladassaan laahasi tietysti perässä, mutta kohta tultiin huoltamon kohdalle. Kuten sovittua, pappa alkoi vimmatusti vilkuttaa valojaan, mutta Porsche ei merkkejä huomannut. Kolmikko hurjasteli huoltamon ohi, ja väki siellä ihmetteli kummallista kahden kilpurin ja piskuisen Ladan mieletöntä vauhtia edennyttä karavaania. Huoltoaseman hoitaja soitti samoin tein seuraavalle huoltikselle ja innoissaan selosti:

- Täältä ajoi juuri ohi Ferrari ainakin sataaviittäkymppiä Porsche perässään!

Toinen siihen:

- Mitä sitten, niillähän nyt pääse kovempaakin!

- En minä sitä tarkoittanutkaan, vaan että niiden perässä tulee vanha Lada vilkku päällä ja yrittää vielä päästä niiden ohi!

Julkaistu lauantaina 17.11.2012 klo 19:16 avainsanalla vitsit.

Edellinen
SQL-liitokset visuaalisesti
Seuraava
Tähtishakki - osa 3