Jukka K. Dragshow

Jukka Kuronen imitoi Tarja Halosta
Kuva
Jukka Kuronen

Eilen lauantaina tarkoituksenani oli mennä ShoWhat-esitykseen. Sairaustapauksen vuoksi esitys oli peruutettu ja sen tilalle oli hankittu Jukka K. Dragshow. Lipun ostaneilla oli mahdollisuus käyttää lippunsa tähän paikkaavaan esitykseen tai vaihtaa lippu lahjakorttiin myöhemmin käytettäväksi. Päätin mennä katsomaan Jukka Koon esityksen, sillä päivää aiemmin peruutuksesta lähetetyssä sähköpostiviestissä korvaavaa esitystä hehkutettiin vauhdikkaaksi ja hulvattomalla huumorilla maustetuksi dragshowksi.

Minun ei tarvinnut pettyä iltapäivän esitykseen. Jukka K. Dragshow oli juuri niin vauhdikas, kuin sitä viestissä mainostettiin. Parin tunnin show eteni kuin siivillä. Lavalla esiintyi Jukka Koon lisäksi kaksi tanssijaa, jotka täydensivät vauhdikkuutta. Huumoria esityksessä oli myös niin, että kerrankin sain nauraa oikein ääneen. Muutamat vitsit liippasivat hieman alakertaa, mutta hienotunteisesti eikä lainkaan liian räävittömästi, kuten itse pääesiintyjä alkuun varoitteli.

Jukka Kuronen imitoi Whitney Houstonia
Kuva
Jukka Kuronen

Minulle Jukka K. oli uusi tuttavuus. En ollut kuullut tällaisesta dragshowsta aiemmin, mutta esitys oli erittäin ammattitaitoisesti toteutettu ja todella viihdyttävä. Kieltämättä show muistutti erehdyttävästi erästä imitaattoria, jonka esitystä kävin katsomassa vain jokunen viikko sitten. Jukka Koon esitys poikkesi kuitenkin siinä, että pääosassa oli tosiaankin yhden miehen dragshow parilla tanssijalle höystettynä. Kaiken kaikkiaan iltapäivä oli onnistunut niin esiintyjän kuin yleisönkin puolesta. Voin lämpimästi suositella Jukka Koon tilaisuutta, jos sellainen joskus taas jonnekin ilmaantuu.

Julkaistu sunnuntaina 19.11.2023 klo 9:16 avainsanoilla huvit, musiikki ja teatteri.

Edellinen
Kiertokäynti oopperassa
Seuraava
Uudet seikkailut odottavat