Sokkonousu

Matkustajat odottivat koneessa lennon alkamista. He alkoivat olla jo kärsimättömiä, mutta lentoemännät rauhoittelivat ihmisiä kertomalla, että lentäjät tulevat aivan kohta. Vihdoin ovi aukesi ja kaksi miestä käveli käytävää pitkin pukeutuneina lentäjän univormuihin ja tummiin laseihin. Toisella oli opaskoira ja toinen etsi tietään valkoisen kepin avulla. Hermostunut nauru levisi matkustamossa. Miehet menivät ohjaamoon ja sulkivat oven perässään.

Kuva
cb techboy_t

Hetken kuluttua moottorit käynnistyivät ja matkustajat alkoivat vilkuilla hermostuneina ympärilleen etsien jotain merkkiä, että tämä olisikin käytännön pilaa. Mitään sellaista ei kuitenkaan ollut näkyvissä ja kone alkoi rullata nopeammin ja nopeammin kiitoradalla metsänrajan lähestyessä. Kun alkoi näyttää siltä, ettei kone nouse ja törmää puihin, ihmiset alkavat kirkua täydessä paniikissa. Mutta juuri sillä hetkellä kone nousikin pehmeästi ilmaan. Matkustajat rauhoittuivat ja naureskelivat helpottuneina, ja pian kaikki olivat taas syventyneitä omiin asioihinsa luottaen siihen, että kone on taitavissa käsissä.

Ohjaamossa perämies sanoi kapteenille: "Tiedätkös, jonain päivänä nuo ihmiset kirkuvat liian myöhään ja me kaikki kuolemme."

Julkaistu perjantaina 20.1.2017 klo 18:49 avainsanalla vitsit.

Edellinen
Corning-lasimuseo
Seuraava
Onnistuneet ostokset