Nopea, halpa ja helppo kanapata

Kuva
Richard Cejas

Vallitsevat rajoitukset ovat pitäneet ihmiset kotosalla ja sisätiloissa viime aikoina. Kotikeittiö on tullut taas tutuksi monille, ja kokkailu on noussut arvoon arvaamattomaan. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista kokata ruokaa aivan alusta asti. Valmiit eineksetkin alkavat hiljalleen kyllästyttää. Maukkaita vaihtoehtoja saa pienellä mielikuvituksella myös valmisruuista, joista uusilla tavoilla yhdistelemällä syntyy nopeasti ja vaivattomasti lounaat ja päivälliset. Kaupan pakastealtaasta löytyy huokea Rainbow-tuotemerkin meksikolaiset pannukasvikset pakkaus, jonka 600 gramman annospussi maksaa 1,99 euroa. Pannukasviksiin voi yhdistää Atrian Kunnon Arki -tuoteperheen kermaisen kanakastikkeen riisillä. Tämä 300 gramman valmisateria maksaa 1,69 euroa, ja helppoon kanapataan pakkauksia tarvitaan kaksi. Yhteensä nämä maksavat vaivaiset 5,37 euroa, ja kahdelle lounastajalle hintaa tulee vain noin 2,69 euroa ruokailijaa kohti.

Meksikolainen kanapata

2 annosta
  • 1 pss (600 g) Rainbow Meksikolaiset pannukasvikset
  • 2 rs (à 300 g) Atria Kunnon Arki Kanakastike ja riisi
  • ruokaöljyä paistamiseen
  • mausteita maun mukaan

Varaa iso paistinpannu ja lorauta hieman ruokaöljyä paistamista varten. Kumoa jäiset pannukasvikset kuumalle pannulle ja paista niitä 8-10 minuuttia. Laske lämpöä paistamisen puolivälissä ja lisää kanakastike ja riisi kasvisten joukkoon. Kuumenna, kunnes kasvikset ovat täysin sulaneet ja kastike lämmennyt. Annostele kanapata kahdelle ja mausta tarvittaessa maun mukaan. Juomaksi sopii raikas kivennäisvesi.

Julkaistu sunnuntaina 19.4. klo 18:57 Ruokaohjeet-luokassa avainsanalla ruoka.

Edellinen
Nettikasinopelaaminen on suositumpaa kuin koskaan
Seuraava
Kuusi kaikkien aikojen parasta klassikkokirjaa
Evästeiden käyttö

Käytän sivustollani evästeitä tarjotakseni parhaimman mahdollisen lukukokemuksen blogini lukijoille. Jos jatkat sivustoni käyttöä, oletan, että hyväksyt evästeiden käytön sivustollani.

Lisätietoja evästeiden käytöstä