Lego Titanic

Lego on julkaissut autenttisen kopion kaikkien aikojen kuuluisimmasta laivasta, RMS Titanicista. Legon ystävät voivat nyt ensimmäistä kertaa rakentaa tämän luksusristeilijän Lego-palikoista, 110 vuotta laivan vesillelaskusta Belfastissa vuonna 1911. Lego Titanic on yksi suurimmista Lego-rakennussarjoista tähän mennessä. Sarjassa on 9 090 osaa, jotka tekevät rakentamisesta mukaansatempaavan haasteellisen.

Lego Titanic

Kokonsa lisäksi Titanic oli aikoinaan tunnettu verrattomasta loistokkuudestaan, joka onkin uskollisesti kopioitu rakennussarjaan. Lego Titanicin erehtymättömän ulkopuolen alla on useita hyttejä tutkittaviksi, mukaan lukien ensimmäisen luokan suuri portaikko, joka yhdistää kuusi kantta sekä historiallinen laivan D-kannella sijainnut ruokasali. Titanic tunnettiin myös sen ennennäkemättömästä nopeudesta, joka jätti taakseen muut aikansa laivat. Alimmilla kansilla voidaan lisäksi nähdä aikakautensa hienoin konehuone Lego-palikoilla ikuistettuina.

Lego Titanic

Mike Psiaki, Legon pääsuunnittelija, kommentoi: "Titanic edusti aikanaan meriteollisuuden huippua. Se oli aikansa suurin siihen mennessä luotu liikkuva kulkuväline. Tämän ikonisen laivan rakentaminen Lego-palikoilla on ollut kiehtova kokemus, etenkin kun käytössä ovat olleet yli sata vuotta vanhat piirustukset. Lego Titanicin suunnittelu häikäisevillä yksityiskohdilla ja tässä mittakaavassa sekä tarkkuudessa on ollut haastavin rakennuskokemuksemme tähän mennessä. Tiedämme, että kaikenikäiset palikoiden rakentajat ja laivojen ystävät ilahtuvat tämän laivan kokoamisesta ja esillepanosta kotonaan."

Lego Titanic

Lego Titanic on 1,3 metriä pitkä ja se on näyttävä sisustuselementti ainutlaatuisine yksityiskohtineen ja upealla laivan nimikyltillä. Juhlava rakennussarja tulee ennakkomyyntiin marraskuun ensimmäisenä päivänä ja kauppoihin marraskuun kahdeksantena. Sarjan suositeltu myyntihinta on noin 630 euroa.

Lego Titanic

Lego Titanic

  • Ikäsuositus: 18+
  • Mallin koko: korkeus 44 cm, leveys 16 cm, pituus 135 cm
  • 9 090 osaa
  • RMS Titanicin tarkka kopio, mukana kyltti ja jalusta
  • Ison mittakaavan malli, jota voi helposti siirrellä ja esitellä
  • Yksityiskohtaiset sisätilojen poikkileikkaukset ensimmäisen luokan portaikosta, ruokasalista ja konehuoneesta

Julkaistu sunnuntaina 10.10.2021 klo 16:22 avainsanoilla askartelu, harrastukset ja pienoismallit.

Edellinen
Siivousvinkki
Seuraava
Casino online -tulevaisuus puhuttaa