Kaija Saariaho 70 -juhlat

Kaija Saariaho
Kuva
Christophe Abramowitz

Kuluvana syksynä Kaija Saariaho täyttää 70-vuotta ja juhlavuosi tulee näkymään valtakunnallisesti eri puolilla Suomea, mutta etenkin Musiikkitalossa. Kaikki juhlavuoden tapahtumat on nyt koottu www.saariaho70.fi -sivustolle. Musiikkitalon säätiö ja Musiikkitalon Urut Soimaan ry on mukana järjestämässä näistä useita, mutta urkumusiikin ystäville on poimittu seuraavat erityistärpit. Tervetuloa nauttimaan musiikista ja kohtaamaan tapahtumissa!

Lauantaina 15.10.2022 klo 19 alkaa Saariahon 70 -juhlakonsertti Musiikkitalon konserttisalissa. Huippusolistien tähdittämässä konsertissa esiintyvät kamariorkesteri Avanti! ja Zagros Ensemble. Konsertin liput ovat myynnissä Musiikkitalon lipunmyynnissä ja Ticketmasterilla.

Sunnuntaina 16.10.2022 klo 12-16 on konferenssi Musiikkitalon uusista uruista Musiikkitalon Organo-salissa. Luvassa on kattava tietopaketti uusista uruista sekä mielenkiintoinen paneelikeskustelu urkumusiikin tulevaisuudesta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Sunnuntaina 16.10.2022 klo 19 esitetään Offrande Kaija Saariahon ja Juha T. Koskisen urku- ja kuoroteoksia. Konsertti on Temppeliaukion kirkossa. Esiintyjinä ovat Helsingin kamarikuoro Nils Schweckendiekin johdolla, sopraano Olivia Moss, sellisti Anssi Karttunen ja urkuri Jan Lehtola.

Julkaistu perjantaina 16.9.2022 klo 18:20 Musiikki-luokassa avainsanoilla musiikki ja tapahtumat.

Edellinen
Filemon - Epäuskoisen retki
Seuraava
Mustan kissan kirja