Kesäliedellä 2018

Kevät on tähän mennessä muistuttanut lähinnä parhainta keskikesää. Toukokuussa hätyytellään ennätyshelteitä. Lämmintä on riittänyt ja viimeisetkin lumet ovat sulaneet Suomenmaasta. Toisinaan on ollut pakko vilkaista kalenteria ja nipistää itseään. Nythän on vasta toukokuu ja sää on ollut niin kesäinen, ettei sitä tahdo uskoa todeksi. Liekö varhainen kesäntulo innoittanut päivittäistavarakauppaketju Lidlin julkaisemaan kesäisen ruoka- ja asiakaslehtensä, koskapa uunituore Liedellä-lehti (2/2018) on jo ilmestynyt kaupan sisääntuloauloihin. Tämänkertaisessa kesänumerossa on 40 kokeiltua ruokaohjetta, joita myös resepteiksi kutsutaan. Kannessa komeilee mahtava voileipäkakku, joka taitaa olla kevään juhlien tarjoilluin anti kaiken muun herkun lisäksi. Komean caesar-voileipäkakun pyöräyttää sivun 23 ohjeilla vajaassa tunnissa tusinalle ruokailijalle.

Liedellä 2/2018

Suuret ja värikkäät aukeaman kokoiset valokuvat houkuttelevat herkuttelemaan. Liedellä-lehden ohjeilla nautiskelu onnistuu eivätkä ohjeet ole pelkkää makeaa, sillä mielenkiintoiset artikkelit kertovat myös raaka-aineista, kuten ruukkuyrteistä, salaateista ja kesäkurpitsasta. Kesään kuuluu luonnollisesti myös grillaus eikä lehti tätäkään aihetta ohita. Sivuilta voi lukaista vaikkapa makkaran historiasta ja kokeilla erilaisia kastikkeita ja dippejä. Grilliin puolestaan voi laittaa mehevän pihvin tirisemään ja siinä sivussa valmistaa rotukarjaburgereita juhlavieraille. Maukas uutuuslehti saa veden herahtamaan kielelle ja käynnistämään kesäkauden etuajassa. Laadukkaasti toimitetussa aviisissa on 40 asiapitoista sivua, joiden parissa kelpaa odotella juhannusta. Kesäisen Liedellä-lehden voi käydä poimimassa lähimmästä Lidl-myymälästä maksutta. Seuraava numero ilmestyy taas syksyllä.

Julkaistu maanantaina 28.5. klo 17:13 Lehdet-luokassa avainsanalla ruoka.

Edellinen
Jadetanssi - osa 135
Seuraava
Jadetanssi - osa 136
Evästeiden käyttö

Käytän sivustollani evästeitä tarjotakseni parhaimman mahdollisen lukukokemuksen blogini lukijoille. Jos jatkat sivustoni käyttöä, oletan, että hyväksyt evästeiden käytön sivustollani.

Lisätietoja evästeiden käytöstä