Juhlan aika liedellä

Lidl-päivittäistavarakauppaketjun uusin Liedellä-asiakaslehti on ilmestynyt. Tuore numero on arvatenkin joulun teemanumero ja siinä on koko joukko jouluisia ruokaohjeita. Näyttävä ja värikäs lehti on jälleen täynnä upeita ja suuria valokuvia houkuttelevan herkullisista antimista, joita jokainen toivoo saavansa joulupöytään. Maukkaiden jouluruokien valmistaminen saattaa kuulostaa työläältä ja sitä se muutamien ruokalajien kanssa varmasti onkin. Monet joulun ruuat tosin valmistuvat suhteellisen helposti, ja uusi Liedellä-lehti kertoo parhaimmat reseptit.

Liedellä

Lehdestä löytyy Suomen satavuotisjuhlavuoden menu ja paljon purtavaa pikkujouluihin. Kotileipurille on lukuisia reseptejä kakkuihin, leivoksiin ja piiraisiin. Lukijalle on tarjolla myös kattavasti ruokatietoutta. Artikkeleissa esitellään myymälöiden paistopisteitä ja käydään läpi hedelmiä ja niiden kuivaamista. Ihanan makeat leivonnaiset saavat veden herahtamaan kielelle. Tuhdit juhlapöydän antimet kruunaavat joulun, kun ruokailijoille tarjoillaan appelsiinigraavattua lohta, riistapateeta sekä jouluista ankanrintaa. Satavuotiaan Suomen juhlamenussa on alkupaloina juustokeksit ja samettinen sosekeitto sekä siikaa leipälautalla. Pääruokana on poron paahtopaisti ja jälkiruoaksi puolukka-marenkijäädykettä. Nämä maittavat ruoka-annokset syntyvät pienellä vaivalla Liedellä-lehden 35 kokeillulla reseptillä. Joulun Liedellä-lehdessä on 40 toinen toistaan maittavampaa sivua tulevalle juhlasesongille.

Julkaistu maanantaina 27.11. klo 17:31 Lehdet-luokassa avainsanalla ruoka.

Edellinen
Suuri Sydänkonsertti
Seuraava
Peruskorjattu Eduskuntatalo
Evästeiden käyttö

Käytän sivustollani evästeitä tarjotakseni parhaimman mahdollisen lukukokemuksen blogini lukijoille. Jos jatkat sivustoni käyttöä, oletan, että hyväksyt evästeiden käytön sivustollani.

Lisätietoja evästeiden käytöstä